contact
Login
bio
diensten
portfolio
links

Luistertip

Cello Sonates

Ik ben een groot fan van Doris Hochscheid en Frans van Ruth. Met enorme toewijding en meesterschap maakten ze onlangs alweer de zevende cd in de serie 'Dutch Cello Sonatas'. Terecht kreeg een eerdere cd in deze serie een Luister-10 van Jurjen Vis. 'Alles wat zij aanraken belandt meteen op het hoogste niveau. [...] Hochscheid en Van Ruth zijn de best denkbare ambassadeurs voor welk repertoire dan ook.' En dat was slechts een van de vele lovende recensies uit binnen- en buitenland. Een absolute must voor iedere liefhebber van minder platgetreden paden in de kamermuziek.
Bekijk hier een fragment uit VPRO's Vrije Geluiden met Invocation van Daniël van Goens.

www.cellosonate.nl

De Uilenburger Concerten worden nu gehouden in het Bethanienklooster, Barndesteeg 6B te Amsterdam www.bethanienklooster.nl

Zakelijk coördinator

Concerten, onderzoek en meer

link to Forbidden Music RegainedAls zakelijk coördinator van de Leo Smit Stichting ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Uilenburger Concerten en alle andere activiteiten van de Leo Smit Stichting.

Met artistiek coördinator Eleonore Pameijer werk ik aan de doelstellingen van de stichting: de muziek van vervolgde en vergeten componisten terugbrengen op het podium. We doen onderzoek, werven fondsen, publiceren en brengen steeds meer concerten op podia buiten Amsterdam.

Onlangs presenteerden we een nieuwe website: www.forbiddenmusicregained.org Een Engelstalige database met bijna 2000 composities van vervolgde componisten die in Nederland woonden en werkten.


 

© Copyrights Carine Alders 2018Alle rechten voorbehoudenDisclaimerContact

visuelezaken